Helposti Lekalta

Palvelut kotitalouksille

Autamme kuluttajia ja kotitalouksia kantamaan vastuun yhteisestä ympäristöstämme. Avullamme voit huolehtia kierrätyksestä vastuullisesti. Sinulle tarpeeton jatkaa matkaansa uuteen käyttöön tai hävitetään asianmukaisesti.

LekaTietoturva

Tietoturvapalvelumme huolehtii myös yksityisasiakkaiden arkaluonteisten dokumenttien, tallennusvälineiden ja muun tietoturvajätteen tietoturvallisesta kierrätyksestä ja hävittämisestä:

  • lukittavat tietoturvasäiliöt
  • tuhottavan materiaalin nouto ja vastaanotto
  • henkilökohtaisten asiakirjojen (esim. potilasasiakirjat, valokuvat, muistitikut) turvattu tuhoaminen
  • raportointi

LekaNouto

Uudenmaan nopein kierrätyspalvelu. Autamme kierrättämään kalusteet ja laitteet puolestasi vastuullisesti ja lainsäädännön mukaisesti, kun haluat eroon turhasta tavarasta. Otamme vastaan myös akut ja SER-romun. LekaNouto on helppo, nopea ja ympäristöystävällinen kierrätyspalvelu. Kysy lisää muista kierrätyspalveluistamme!

Kuolinpesien ja varastojen tyhjennys

Tarjoamme kattavan ja vastuullisen palvelun kuolinpesän, varaston ja muiden tilojen tyhjennykseen, realisointiin ja kierrätykseen. Hoidamme irtaimiston noudon, dokumentoinnin ja tilojen tyhjennyksen sopimuksen mukaisesti. Huolehdimme myös kuolinpesien tietosuoja-asioista sekä luvanvaraisista asioista varmasti ja luotettavasti.

Tilaa verkosta

Kiertoleka on erikoistunut matkapuhelimien, kannettavien, jalometallien, kellojen ja arvoesineiden kierrätykseen. Luotettava ja ammattimainen palvelumme perustuu pitkän linjan kokemukseen ja asianmukaisiin työprosesseihin. Saat tavaroillesi aina tarkan ja todellisen hinta-arvion, jonka hyväksyttyäsi maksamme nopeasti tilisiirtona. Tutustu myös helppoon LekaNouto kierrätyspalveluun!

LuuriLeka

Kierrätämme ja hyvitämme kaikki matkapuhelimet ja muut mobiililaitteet.

Tilaa tästä
wedding rings, engagement rings, wedding

KultaLeka

Ostamme kultaa, hopeaa ja platinaa kaikissa muodoissa. Tilaa lähetystunnus!

Tilaa tästä

ArvoLeka

Vältä pikavippejä ja säästä luottotietosi. Tutustu uuteen irtaimistovakuuteen.

Tilaa tästä

Uutta!

Irtaimisto-
vakuus

Voit jättää korut, kellot, soittimet, hopeaesineet, viihde-elektroniikan, taideesineet, keräily- ja juhlarahat, arvopaperit ja osakkeet, yms. arvo-omaisuuden säilytykseemme. Maksamme vakuustodistuksen arvon heti sopimuksen synnyttyä (käteinen/tilisiirto) ja määrittelemme varastointiajan. Kun haluat varastoimasi esineen/irtaimiston takaisin, maksat vakuustodistuksen ja säilytyskulut takaisin meille. Saat tavarasi vahingoittumattomana takaisin ja voit myös ostaa kuljetuksen osoitteeseesi. Kuljetus maksetaan aina etukäteen. Kysy myös arviointi- ja noutopalveluamme.

Muut palvelumme

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Haluatko lisätietoja?

Kysy lisää palveluistamme puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 – 19.00. 

Jos olet toimittamassa kierrätykseen suurempia eriä, kuten konkurssi- ja kuolinpesät, ota yhteyttä:

Päivystysnumeromme palvelee asiakkaitamme myös toimistoaikojen ulkopuolella:

Shopping Cart
Vieritä ylös