Luotettavasti lekalta

Palvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille kiertotalousratkaisut kaikkiin tarpeisiin kalusteista ja laitteista varastoerien kierrätykseen. Arvioimme ja realisoimme kaikkien omaisuusluokkien arvoeriä. Hävitämme myös arkaluontoista tietoa sisältävän tietoturvamateriaalin.

LekaTietoturva

LekaTietoturva-palvelu huolehtii yritysten ja kuluttajien salassapitoa vaativien dokumenttien, tietoteknisten laitteiden ja muiden materiaalien keräämisestä, käsittelystä ja hävittämisestä vastuullisesti. Tietoturvajätteen ja SER-romun voi myös tuoda toimipisteeseemme.

LekaKierrätys

Autamme kierrättämään laitteet sekä kaikki varasto- ja muut tuote-erät vastuullisesti ja lainsäädännön mukaisesti, kun haluat eroon turhasta tavarasta. Kierrätämme kaikenkuntoiset toimistokalusteet ja SER-romun ja hyvitämme kierrätettävät elektroniset laitteet. Vastaanotamme myös akut, piirilevyt, katalysaattorit sekä kaikki erät eri metalleja, kuten värimetallit ja jalometallit noutopalveluna.

LekaLavat

Autamme yrityksiä pääsemään eroon tilaa vievistä kuormalavoista. Noudamme FIN-, EUR- ja Teho-lavat lähes ilmaiseksi. Myymme hyväkuntoiset ja leimatut kuormalavat, lavakaulukset ja lavahäkit yrityksille edullisesti toimitettuna. Soita ja kysy myös projektitoimitusta ja vuokrauspalvelua!

LekaTilapurku

Hoidamme kaikkien tilatyyppien sisäpurkutyöt, irtaimiston realisoinnin ja materiaalien kierrätyksen, esimerkiksi varastot, ammattikeittiöt, koulut, teollisuustilat sekä hometilat. Joustava palvelu mahdollistaa sopimus-, urakka- ja projektikohtaisen tai tuntiperusteisen toimintamallin.

Muut palvelumme

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Haluatko lisätietoja?

Kysy lisää palveluistamme puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 – 19.00. 

Jos olet toimittamassa kierrätykseen suurempia eriä, kuten konkurssi- ja kuolinpesät, ota yhteyttä:

Päivystysnumeromme palvelee asiakkaitamme myös toimistoaikojen ulkopuolella:

Shopping Cart
Vieritä ylös