Leka kierrättää kaiken

Kierrätyspalvelut yrityksille ja kuluttajille

Autamme kierrättämään sähkö- ja elektroniikkalaitteet sekä muut tavarat vastuullisesti lainsäädännön mukaisesti. Kierrätämme myös kaiken kuntoiset toimistokalusteet ja SER-romun. Pyydä arviointikäynti!

Kiertotalouden ratkaisut kaikkiin tarpeisiin

Kiertoleka huolehtii kierrätyksestä vastuullisesti

Tarjoamme kiertotalousratkaisut yrityksille ja kuluttajille kaikkiin tarpeisiin kalusteista ja laitteista varastoerien kierrätykseen. Yrityksen muuton yhteydessä tai liiketoiminnan muuttuessa jää usein kalusteita ja muuta tavaraa tarpeettomaksi. Autamme kierrätämään tavarat vastuullisesti ja teemme siitä helppoa sinulle!

Toimitamme myös todistukset mm. viranomaisia tai vakuutusyhtiöitä varten, kun tarvitset esimerkiksi todistuksen irtaimiston arvosta tai saannista vakuutusta varten.

Varmistamme, että hyväkuntoiset toimistokalusteet ja muu irtain saadaan kierrätettyä sinne, missä niille on tarvetta. Huolehdimme myös huonokuntoisten ja rikkinäisten tavaroiden ja kalusteiden lajittelusta ja kierrätyksestä. Näin minimoidaan kaatopaikalle päätyvän jätteen määrä. Palveluumme kuuluu myös sähkö- ja elektroniikkaromun hoitaminen kiertoon vastuullisesti.

Palvelumme käytännön kiertotalouteen

Tietoturvallinen
SER-kierrätys

Kierrätämme sähkö- ja elektroniikkalaitteet, rahoitusyhtiöiden, yritysten ja julkisen sektorin käytöstä poistettavat ja tarpeettomat tietokoneet, kannettavat tietokoneet, näytöt, matkapuhelimet, AV-laitteet ja tallennusvälineet.

värimetallit, akut, piirilevyt ja muu romumetalli

Vastaanotamme kupari- ja alumiinierät, piirilevyt, akut, katalysaatorit sekä kaapelit. Noudamme kuparin, alumiinin, messingin ja ruostumattoman teräksen sovitusti ja voit myös toimittaa erät toimipisteeseemme.

toimistokalusteet, ravintolaerät, varastot

Kierrätämme toimistokalusteet, varastoerät, vakuutusyhtiöiden vahinkoerät, konkurssipesät ja kuolinpesät. Tyhjennämme,  puramme ja kierrätämme ravintolat, toimistokalusteet, työkalut, vanhat mallistot ja loppuerät, kuten suuret tekstiilierät.

LekaNouto kierrätys

Helppo ja nopea

Noudamme joustavasti pois kaikki tarpeettomat ja rikkinäiset tavarat sohvista kodinkoneisiin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen yrityksiltä sekä yksityisiltä kuluttajilta. Noudetut tavarat kierrätetään tehokkaasti luontoa säästäen.

Tarjoamme myös myymälöiden, varastotilojen ja toimistojen sekä kuolinpesien tyhjennys- ja kierrätyspalveluja. Pois viedyt tavarat hoidamme uusiokäyttöön mahdollisimman tehokkaasti. Rikkinäiset tavarat kierrätetään ja hävitetään ympäristöä ajatellen. 

Eroon turhasta tavarasta
Kierrätämme kaikenkuntoiset kalusteet ja SER-romun. Arvioimme ja realisoimme kaikkien omaisuusluokkien tavaraeriä.
Edullinen noutopalvelu

Noudamme tarpeettomat ja pois heitettävät kalusteet ja irtaimiston joustavasti ja nopeasti pääkaupunkiseudulla.

Tietoturvallinen kierrätys

Hävitämme salassa pidettävän tai arkaluontoisen materiaalin tietoturvallisesti. Hyvitämme ja kierrätämme elektroniset laitteet.

Leka kierrättää kaiken

Kiinnostuitko palvelusta?

Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja mietimme yhdessä parhaan ratkaisun yrityksesi tarpeisiin. Jätä yhteydenottopyyntö tai soita meille.

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Haluatko lisätietoja?

Kysy lisää palveluistamme puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 – 19.00. 

Jos olet toimittamassa kierrätykseen suurempia eriä, kuten konkurssi- ja kuolinpesät, ota yhteyttä:

Päivystysnumeromme palvelee asiakkaitamme myös toimistoaikojen ulkopuolella:

Shopping Cart
Vieritä ylös