Eroon turhista lavoista ja kauluksista?

Kuormalavojen osto, myynti ja projektitoimitus

Hanki lisää tilaa, järjestystä ja säästöä. Noudamme ja kierrätämme FIN- ja EUR-lavat pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tilaa helppo nouto kuormalavoille kätevästi verkossa! Myymme ja vuokraamme käytettyjä kuormalavuja edulliseen hintaan.

LekaLavat - helppo noutopalvelu

Noudamme tarpeettomat kuormalavat lähes ilmaiseksi

Noudamme ylimääräiset ja tilaa vievät FIN-, EUR- ja teholavat ja lavakaulukset suoraan toimipisteestäsi nimellistä korvausta vastaan. Kun tarvitset lisää lavoja, voit ostaa tai vuokrata hyväkuntoisia ja leimattuja lavoja meiltä edullisesti.

Tilaa ehjiä ja standardin mukaisia lavoja ja lavakauluksia edullisesti

Myymme vain hyväkuntoisia ja leimattuja FIN-, EUR- ja teholavoja ja lavakauluksia toimipisteeltämme Helsingissä. Toimitamme lavat myös edullisesti perille nopealla toimitusajalla. Voit tilata kuormalavoja kätevästi netistä tai soittamalla meille.

Fin-lavat

FIN-lava on kooltaan 1000 mm × 1200 mm. Tunnistat lavat leimasta.

EUR-lavat

EUR-lava on 800 mm × 1200 mm. Tunnistat eurolavat leimasta.

Teholavat

Myymälälavan eli teholavan koko on 800 mm × 600 mm.

Kuormalavojen nouto

Tilaa nouto kuormalavoille. Noutohinta hyväksytyille lavoille 3,5€. Hyväksymätttömät lavat jätetään noutamatta. Noutohinta maksetaan laskulla noudon jälkeen 7 pv netto.

Lavahäkit ja lavakaulukset

Vuokrataan kannelliset, lukolliset ja luukulliset lavahäkit. Kaikki sopivat saumattomasti EUR-lavan päälle. Kysy hintaa! Toimitus koko Suomeen postikuljetuksella ja  pääkaupunkiseudulla kuljetus perille. 

Kiertotalousidean mukaiset kalusteet

Tee kuormalavoista kekseliäitä kalusteita, esimerkiksi parvekkeelle. Värivaihtoehdot kuormalavoille musta ja valkoinen valmiiksi maalattuna. Muut värit kysy ja toimitusaika!

Kuormalavat tarpeesi mukaan

Nopea ja luotettava toimitus

Myymme ja vuokraamme käytettyjä, kunnostettuja ja leimattuja kuormalavoja (FIN, eurolavat, myymälälavat) ja lavakauluksia edullisesti varastostamme. Pystymme toimittamaan myös suuria eriä nopealla aikataululla. Pyydä tarjous suurista eristä!

Tilaa kuormalavojen nouto

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös soittaa meille!

Haluatko lisätietoja?

Kysy lisää palveluistamme puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 – 19.00. 

Jos olet toimittamassa kierrätykseen suurempia eriä, kuten konkurssi- ja kuolinpesät, ota yhteyttä:

Päivystysnumeromme palvelee asiakkaitamme myös toimistoaikojen ulkopuolella:

Shopping Cart
Vieritä ylös