Tuhoamme turvallisesti yrityksen arkaluontoiset materiaalit

Kiertoleka tarjoaa tietoturva-astiat, noudon ja tyhjennyksen yrityksille ja kuluttajille luotettavasti ja nopeasti koko Uudenmaan alueella. Hävitämme salassa pidettävän tai arkaluontoista tietoa sisältävän tietoturvamateriaalin, kuten asiakirjat, laitteet, tallennusvälineet ja arkistot ammattitaidolla.

Tietoturvajäte on tuhottava asianmukaisesti

Salassa pidettävä tai arkaluontoista tietoa sisältävä tietoturvamateriaali on hävitettävä asianmukaisesti. Tällaista materiaalia on esimerkiksi asiakastietoja tai potilastietoja sisältävät materiaalit, liiketoimintaan ja talouteen liittyvät dokumentit, työvaatteet, prototyypit, arkistot, pöytäkirjat ja muistiot sekä elektroniikka kuten käytöstä poistetut puhelimet, tallennusvälineet ja tietokoneet.

Mitä on tietoturvajäte?
 • laitteiden leasing-poistot
 • puhelimet
 • tietokoneet
 • näytöt
 • AV-laitteet
 • tallennusvälineet
 • asiakirjat ja muut dokumentit
 • työvaatteiden tms. logotuotteiden tuohoaminen ja kierrätys

Lukittava tietoturvasäiliö pitää arkaluontoiset materiaalit varmassa tallessa

Tarjoamme asiakkaillemme oikein mitoitetut, lukittavat astiat hävitettävien tietosuojapaperien keräykseen. Huolehdi tietoturvamateriaalien asianmukaisesta hävittämisestä ja tilaa säännöllinen tyhjennys!

Palvelu sisältää toimituksen + noudon ja tyhjennyksen. Sisältö tuhotaan asianmukaisesti ja laskutetaan per kg. Tilattavissa on seuraavan kokoiset tietoturva-astiat:

 • Tietoturva-astia 55 L
 • Tietoturvasäiliö 140 L
 • Tietoturvasäiliö 240 L
 • Tietoturvasäiliö 660 L
Toimitamme säiliöt lyhyellä toimitusajalla!

Tilaa tietoturvasäiliö toimitettuna:

Tietoturvamateriaalin nouto ja erikokoisten säiliöiden/rullakoiden toimitukset tilattavista verkkokaupastamme. Kuljetus perille 1-2 pv tilauksesta pääkaupunkiseudulla.

pyydä tarjous tietoturvapalvelusta:

Tarvitsetko jatkuvaa tietoturvapalvelua? Sopimusasiakkaana saat meiltä  tietoturva-astiat ja turvarullakot vuosisopimuksella tai kertaluontoista tarvetta varten. Pyydä tarjous tai soita meille! 

Näin helposti
palvelu toimii:
1. Tilaa sopiva säiliö
2. Toimitamme säilön
3. Kerää materiaali turvallisesti
4. Tilaa nouto ja tyhjennys
5. Tuhoaminen ja dokumentointi
6. Leka hoitaa homman!

Turvarullakot toimitettuna veloituksetta yrityksille

Tilaa sähkö- ja elektroniikkaromulle turvarullakko, joka voidaan lukita yksinkertaisella riippulukolla. Noudetuille laitteille tehdään tietoturvallinen tyhjennys asiakkaan valitsemalla toimintatavalla (magnetisointi, ylikirjoitus). Tyhjennyksestä veloitetaan alkaen 5,50 €/laite. Käyttökuntoisista ja enintään 3 vuotta vanhoista laitteista hyvitetään asiakkaalle kunnon, iän ja varusteiden mukaan. Muut laitteet toimitetaan kierrätykseen ja hyödynnettäväksi 100%.

Turvallinen ja helppo tietoturvaratkaisu

Kumppani, joka huolehtii tietoturvasta aukottomasti

Kiertolekan tietoturvapalvelu huolehtii tietosuojaa edellyttävien ja arkaluontoista tietoa sisältävien materiaalien hävittämisestä asianmukaisesti. Voit tilata tietoturvasäiliön tyhjennyksen yksittäiselle tuhottavalle erälle tai sopia säännöllisestä tyhjennysrytmistä. Kysy myös suurien erien, kuten toimiston tai arkiston tuhoamista!

Pyydä tarjous

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Haluatko lisätietoja?

Kysy lisää palveluistamme puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 – 19.00. 

Jos olet toimittamassa kierrätykseen suurempia eriä, kuten konkurssi- ja kuolinpesät, ota yhteyttä:

Päivystysnumeromme palvelee asiakkaitamme myös toimistoaikojen ulkopuolella:

Shopping Cart
Vieritä ylös