Tilaa suursäkit verkosta

Suursäkkien toimitus, nouto ja tyhjennys

Suusäkki on helppo tapa päästä eroon rakennus- ja pihajätteestä. Palvelumme sisältää aina noudon, tyhjennyksen ja kierrätyksen. Tilaa suursäkit helposti verkosta ja pyydä nouto ja tyhjennys haluamallesi ajankohdalle.

LekaSuursäkit - helppo noutopalvelu

Suursäkit noudolla ja tyhjennyksellä

Suursäkkien nouto- ja tyhjennyspalvelumme on kätevä tapa päästä kerralla eroon kaikista kotipihan, taloyhtiön tai rakennustyömaan jätteistä ja ylijäämämaasta. Suursäkkeihin on helppo kerätä ja lajitella eri jätelajit, jotka noudamme kerralla mukanamme. Yksinkertaista ja kätevää!

Tilaa suursäkkejä kätevästi verkkokaupastamme postitettuna tai nouda säkki toimipisteestämme. Palvelumme sisältää aina noudon, tyhjennyksen ja kierrätyksen.

Minkä kokoinen suursäkki on?

Kiertolekan suursäkit ovat tilavuudeltaan 1m³ eli 1000 litraa. Säkin koko on 100 cm pituus, leveys ja korkeus suunnassa.

Tilaa tyhjä suursäkki

Tilaa suursäkki noudolla suoraan verkkokaupastamme postitettuna. Voit myös noutaa säkit toimipisteestämme Helsingissä. 

Tilaa suursäkin nouto

Kun säkki on täynnä, tilaa nouto soittamalla asiakaspalveluumme. Sulje säkki ja sijoita se niin, että se on helposti noudettavissa. Palvelu toimii tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudulla.

Huolehdimme tyhjennyksestä

Huolehdimme noudettujen suursäkkien tyhjennyksestä ja varmistamme, että jätteet ja romu kierrätetään asianmukaisesti ja lainsäädännön mukaisesti.

Suursäkit tarpeesi mukaan

Nopea ja luotettava palvelu

Tilaa uusia suursäkkejä verkkokaupastamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.  Voit myös tilata noudon täysille suursäkeille. Pystymme toimittamaan myös suuria eriä nopealla aikataululla. Pyydä tarjous suurista eristä!

Tilaa suursäkkejä

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Vastaamme kyselyihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös soittaa meille!

Haluatko lisätietoja?

Kysy lisää palveluistamme puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 – 19.00. 

Jos olet toimittamassa kierrätykseen suurempia eriä, kuten konkurssi- ja kuolinpesät, ota yhteyttä:

Päivystysnumeromme palvelee asiakkaitamme myös toimistoaikojen ulkopuolella:

Shopping Cart
Vieritä ylös