miksi maksaa varastoinnista, kun voit saada siitä rahaa?

arvoleka - kätevä irtaimistovakuus

Voit jättää korut, kellot, hopeaesineet, soittimet, viihde-elektroniikan, arvopaperit, yms. arvo-omaisuuden säilytykseemme. Maksamme irtamistovakuuden heti sopimuksen synnyttyä!

Edistämme kiertotaloutta tarjoamalla uudenlaisen irtaimistovakuuden

Vältä pikavippejä ja säästä luottotietosi. Tuo arvotavarasi meille säilytykseen ja hyödynnä uutta irtaimistovakuuttamme. Esineesi ovat noudettavissa 30 vrk kuluessa kuluja vastaan. Noutamattomat vakuudet myymme omassa huutokaupassamme.

1. Ota kuva

Lähetä meille kuvat esineistä arviointia varten.

2. Hinta-arvio

Saat meiltä arvion tavaroiden vakuusarvosta.

3. Tuo esineet

Tuo arvotavarat varastoitavaksi. Saat rahat nopeasti tilisiirtona.

ArvoLeka - Helppo lainapalvelu

Maksamme heti tilisiirtona

Kiertoleka on erikoistunut arvoesineiden, matkapuhelimien, kannettavien tietokoneiden, jalometallien, kellojen sekä design- ja arvoesineiden arviointiin ja säilytykseen. Luotettava ja ammattimainen palvelumme perustuu pitkän linjan kokemukseen ja asianmukaisiin työprosesseihin. Saat aina tarkan ja todellisen hinta-arvion tavaroillesi, jonka jälkeen maksamme nopeasti tilisiirtona.

Lähetä kuva tai tuo arvotavarasi meille arvioitavaksi. Arvioimme esineesi arvon ja saat todennäköisesti parhaan hinta-arvion Lekalta.

Maksamme rahat tilillesi heti arvioinnin jälkeen, kun olet hyväksynyt tarjouksemme! Poliisin myöntämä henkilötodistus esitettävä.

Säilytämme arvotavaroitasi sovitusti, ja sinulla on mahdollisuus noutaa arvotavarasi maksettua vakuusarvoa ja säilytys/käsittelykulua vastaan 30 vrk ajan. Noutamattomat tavarat myymme eteenpäin.

Mikä on irtaimistovakuus?

Voit tuoda esimerkiksi korut, kellot, taide-esineet, mitalit, hopeaesineet, viihde-elektroniikan ja muun arvo-omaisuuden säilytykseemme. Maksamme vakuustodistuksen arvon heti sopimuksen synnyttyä (ainoastaan tilisiirto). Poliisin myöntämä henkilötodistus on esitettävä. 

Kun haluat varastoimasi esineen/irtaimiston takaisin, maksat vain vakuusarvon ja säilytys/käsittelykulut meille. Saat tavarasi vahingoittumattomana takaisin ja voit myös ostaa kuljetuksen osoitteeseesi. Kysy myös arviointi- ja noutopalveluamme!

Usein kysyttyä

Jäikö vielä jotain kysymyksiä? Katso yleisimmät kysymykset alla, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatissa tai puhelimella. Voit myös tulla käymään toimipisteessämme.

Säilytämme tavaroita 30 vuorokauden jaksoissa. Sinulla on mahdollisuus noutaa arvotavarasi maksettua vakuusarvoa vastaan lisättynä säilytys- ja käsittelykuluilla 30 vrk ajan. Voit myös hakea uuden vakuuden, kun olet maksanut päättyneen jakson vakuuden kuluineen kokonaisuudessaan.

Nopein tapa selvittää vakuustodistuksen arvo on ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja lähettää kuva säilytettävistä esineistä. Voit myös soittaa meille, kysyä chatissa tai tulla käymään. Asiantuntijamme arvioivat tavarat ja laskevat säilytykselle vakuusarvon.

Jos säilytysaika päättyy, etkä nouda esineitä muistutuksesta huolimatta, lunastamattomat tavarat myydään huutokaupassamme. Noutamattomista esineistä ei peritä sinulta maksua.

Pyydä arvio verkossa

Voit pyytää etukäteen arvion säilytettävien tavaroiden vakuusarvosta. Täyttämällä lomake ja ottamalla kuva. Vastaamme kyselyihin viipymättä. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Soita ja kysy lisää!

Kysy lisää palveluistamme puhelimitse tai sähköpostilla. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9.00 – 19.00. 

Jos olet toimittamassa kierrätykseen suurempia eriä, kuten konkurssi- ja kuolinpesät, ota yhteyttä:

Päivystysnumeromme palvelee asiakkaitamme myös toimistoaikojen ulkopuolella:

Shopping Cart
Vieritä ylös