MEISTÄ

Kiertoleka on suomalainen kiertotalouteen vahvasti sitoutunut palveluyhtiö. Autamme huolehtimaan kierrätyksestä kestävällä ja ympäristöä säästävällä tavalla. Toimiva asiakaspalvelu on oleellinen osa meiltä ostettua palvelua tai tuotetta.

Asiakas keskiössä

Autamme yrityksiä ja kuluttajia kantamaan vastuuta yhteisestä ympäristöstämme. Avullamme voit huolehtia kierrätyksestä vastuullisesti.
Asiakaslupauksemme on tarjota paras mahdollinen asiakaskokemus ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme valmiita palvelemaan asiakkaitamme ympäri kellon vuoden jokaisena päivänä.

Tavoitteemme

Kiertolekan missio on luoda uudenlainen hyötyyn ja uudelleenkäyttöön pohjautuva markkina. Monipuolisine palveluinemme olemme suomalaisen kiertotalouden ytimessä. Haluamme auttaa yrityksiä ja kotitalouksia käytännön kiertotalouden edistämisessä, hävikin minimoinnissa sekä omien ja yhteisen luontomme resurssien säästämisessä.
Tavoitteenamme on olla vastuullinen yritys kaikessa toiminnassamme ja huolehtia kierrätyksestä kestävällä ja ympäristöystävällisellä tavalla.

vASTUULLISUUS

Kiertoleka on vastuullinen yritys kaikessa toiminnassaan. Kannamme vastuuta siitä, että yhteinen ympäristömme voi paremmin ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme.

oMISTAJAT

Kiertoleka on palveluyritys, jonka perustajilla ja henkilöstöllä on rautainen kokemus alan operatiivisesta toiminnasta ja kiertotalouden toteuttamisessa. Ohjausryhmän laaja julkisen sektorin ja eri toimialojen tuntemus luo edellytykset tuottaa arvoa niin asiakkkaille, sijoittajille kuin henkilöstöllekin.

Sijoittajille

Kiertoleka on monipuolinen ympäristöpalvelujen tarjoaja ja tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme yhä laajemmin kehittämällä uusia kiertotalouden palveluita.

Yhteistyössä kestävämpään tulevaisuuteen

Haemme yhteistyökumppaneita

Haluamme sinutkin mukaan valtakunnalliseen verkostoomme. Kumppanina sinulla on mahdollisuus olla mukana vähentämässä ympäristöhaittoja ja ehkäisemässä jätteen syntymistä. Samalla kasvatat asiakaskuntaasi ja laajennat yrityksesi liiketoimintaa.

Kumppaninamme voit minimoida hävikkisi ja säästää sekä omia resurssejasi ett’ yhteistä luontoa. Saamme huolehdittua tuotteesi kiertoon sinne missä niistä on eniten hyötöä. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä edullisempia ja ekologisempia ostoksia.

Toimialat

Kiinnostuitko, ota yhteyttä!

Pohditko yhteistyömahdollisuuksia? Ota rohkeasti yhteyttä. Otamme vastaan myös ostotoimeksiantoja. Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella tai soita meille.

Puhelin

050 415 0470

Sähköposti

toimisto@kiertoleka.fi

Kumppanit, ideanikkarit ja tavarantoimittajat:

Shopping Cart
Vieritä ylös